Hvor kommer vi fra?

DNA

‎CASSIAR skal forståes som et talerør med det formål at sprede budskabet: Følg dine drømme!

Vores forældre gav os en chance i livet - flygtet fra krig, svigt og ødelæggelse. Ofret sine egne drømme og ambitioner, for at give os chancen til en bedre hverdag.

Chancen vi fik gjorde, at drømmen sidder så dybt i Cassiars dna og vi føler os derfor nødsaget og motiveret til at inspirere andre mennesker til at udøve drømmen, ligegyldigt omstændighederne og livets udfordringer er det altid muligt, at følge sin drøm.

Hvad tror vi på?

Overbevisning

Størstedelen er lammet af frygt i tanken om at starte sin egen rejse, vi har en overbevisning om at vi kan ændre den frygt til at inspirer og motivere dermed gribe chancen. Vi føler at dette er vores anvar.

Vi har startet vores drøm ud med at skabe en t-shirt. For os var det dog vigtigt, at det ikke blot var den samme t-shirt, som du kan købe hos alle andre. Vi ønsker ikke, at du er i tvivl om, at du bærer CASSIAR, når du har det på. Dette gælder også alle de kommende drops, kvaliteten er og vil altid være vores størte fokus point.

Hvad er vores rolle i verden?

Vision

CASSIAR's vision er at skabe et movement som inspirerer og motiverer folk til at forfølge deres drømme. Vi ville gerne være en del af tøj eliten og være trendsætter i fashion industrien.

Hvad kæmper vi for?

Mission

Vi kæmper for at skabe en movement som folk kan være en del af, noget som de kan afspejle sig selv i. En movement som kan sætte et præg på verdenen. Vi ved at med den rette inspiration kan vi være med til at skabe fremtidens nytænkere og dermed sætte et præg på fremtiden.

"Together We Dream"