Leveringstider: Alle transittider er vejledende og hverdage. Levering i weekendere: Der leveres til Pakkeshops i Danmark på lørdage.

Leveringspartner(e): Vores nuværende leveringspartner i DK er: GLS Denmark A/S Kokmose 3 6000 Kolding Hvordan tracker/sporer jeg min ordre?

Tracking af ordre fungere på den måde at man får tracking nr på sin afsendelses bekræftende mail.

Returnering Hvordan returnere jeg? Du kan returnere din ordre ved at udfylde formularen hvor du bedes at forklar din retur årsag. Gør derefter brug af det fragtlabel du har fået med da du modtog din ordre, kan du ikke finde dette fragtlabel kan du finde den her og udfylde den. Hvor lang tid har jeg til at returnere min vare? Du har 30 dages returret.

Tag de to produkter og læg dem i én fælles indpakning, print et label ud og placer og fastgør den på indpakningen. Derefter kan du sende den retur. Pengene får du retur når begge produkter er godkendt og landet i vores lager.

Så snart ordren er sendt retur og vi har modtaget den vil du modtage beløbet på din bankkonto indenfor 5-10 hverdage, det kan også ske at man får den før alt efter hvilken dag på ugen vi har modtaget ordren.

Hvordan fitter t-shirt? Se produktbeskrivelse / størrelsesguide på produktet du er i tvivl om Hvilke martriale bruger vi? Økologisk bomuld: Under dyrkning af økologisk bomuld er farlige sprøjtegift forbudt. Arbejdssikkerheden er forøget under disse forholde. 94% mindre i drivhusgasudledning under dyrkning af økologisk bomuld. Hvilke produkter har vi? T-shirts, på nuværende tidspunkt. Lageropdateres løbende.

Hvilke betalingsmetode acceptere i? Kreditkort, google pay, apple pay og mobilepay.

Du får din ordrebekræftelse inden for 24 timer.

Inden for 1-3 dage, alt efter hvornår du køber på ugen. Andre Spørgsmål (Covid, lagerstatus, allergener omm)

Skriv en mail til os, også lad os hører hvad vi evt. Kan finde ud af

Man kan ikke reservere vare, man kan dog Pre-order når muligheden kommer

Dette kan ikke garanteres, men der er selvfølgelig ikke blevet gjort brug af kemiske midler til dyrkningen af bomuldet, da det er økologisk bomuld.

Ja, da den har indflydelse på logistikken fra udland til indland